שאלה זו חשובה אך מורכבת בו זמנית. מצד אחד, יש מגוון רחב של מנהלי אתרים ברמות מקצועיות שונה. מצד שני, צריך להיות טווח מחירים סביר שמכליל את רוב חברות ניהול האתרים בישראל.
רוצים להתייעץ? השאירו פרטים ונחזור אליכם!
קבלו תשבות לכל השאלות שלכם!
כדי לענות על שאלה זו, ביצענו עבורכם סקר שוק ופנינו ל-10 חברות שונות שמציעות שירותי ניהול אתרים ואלו סיכום הדברים:
יש שני סוגי תמחורים לניהול אתרים:
- ניהול אתרים לפי שעה – מה שמכונה בנק שעות.
- ניהול אתרים לפי הסכם – מה שמכונה ריטיינר או שירות הכל כלול.
בשני סוגי התמחורים, יש צורך לברר את כמות השעות החודשיות שנדרשת על ידכם בכדי להבין מה העלות הצפויה של השירות. כאשר, במידה ונדרשים לכם פחות מ-10 שעות חודשיות ואו עבודות חד פעמיות תרצו בהכרח לקחת ניהול אתר לפי שעות ואילו במידה ותרצו קשר רציני ומתמשך ואו מעל 10 שעות חודשיות, תבחרו דווקא בהסכם שירות לניהול אתרים שיעניק לכם כיסוי נכון יותר.
מחירי ניהול אתרים:
עלות ניהול אתרים לפי שעה:
- חברות ברמת מקצועיות גבוהה: 180-200 ש"ח לשעה.
- חברות ברמת מקצועיות ממוצעת: 120-150 ש"ח לשעה.
הרחבה: חברות המתמחות בניהול אתרים ידרשו סכומים גבוהים יותר מאשר חברות קידום ואו פיתוח שעל הדרך גם מעניקות שירותי ניהול. אך, רמת השירות של מנהלי אתרים המתמחים בכך גבוהה בהרבה ולכן תמיד מומלץ לפנות לחברה שזוהי התמחותה העיקרית!.
*כן, יש הנחות לרוכשים בנק שעות עם כמות גדולה מראש אך במקרים אלו, עדיף כבר הסכם שירות..
עלות ניהול אתרים לפי הסכם:
רוצים להתייעץ? השאירו פרטים ונחזור אליכם!
קבלו תשבות לכל השאלות שלכם!
יש רק שני חברות בישראל המעניקות שירותי ניהול אתרים במסגרת הסכם שירות כנדרש. חברה אחת מעניקה שירותים בסכום המתחיל ב-1,500 ש"ח לחודש. חברה אחרת מעניקה שירותים בסכום המתחיל ב-2,500 ש"ח בחודש.
בשני המקרים, יש לדרוש שירות במסגרת חבילה של "הכל כלול". כלומר, שהחברה מעניקה את מלוא מכלול השירותים ואינה מעניקה שירותים בתחומים מסוימים בלבד.
במידה ומציעים לכם שירות מסוג זה בפחות מהסכומים האמורים מעלה, ניתן לצפות לשירות לקוי ואו שירות חלקי מאחר ושירותים הנכללים בהסכם הן לטווח של 10-20 שעות חודשיות לרוב. מה שאומר שבפחות מהסכום האמור, החברה אינה יכולה להיות רווחית ומכך שאתם לא צפויים להשיג את מבוקשכם.
איך בוחרים? מתייעצים איתנו בחינם ואנו נעזור לכם לקבל החלטה נכונה!